menu

Minibowling

QubicaAMF Suite Spot

QubicaAMF SuiteSpot konseptet kombinerar allt det bästa vid bowling med den operativa bekvämligheten i Highway 66 minibowling konseptet. SuiteSpot är därmed designat för att övergå de högsta förväntningarnatill era kunder i alla åldrar och bakgrunder.

SuiteSpot är utrustad med det avancerade och state-of-the-Art BES X Ultimate resultatsystemet. Att ha kul är ofta en av de viktigaste ingredienserna när era kunder kommer och bowlar. Traditionella system för resultathantering kommer inte att kunna anpassa sig till den individuella smaken i varje kundsegment. Endast QUBICAAMF BES X ger dig det bredaste och mest innovativa utbud av underhållning på banorna - som maximerar sina möjligheter att tillfredsställa varenda en av sina kunders önskan att ha roligt på Banorna.

SuiteSpot finns i olika teman och stilar. Till exempel kan du välja mellan tre klassiska lounge teman som utnyttjar trä färgade element och avancerade material. Eller välj från ett av de sju färgglada underhållningstemane för en energisk atmosfär.

Specialdesignade för underhållningsindustrin ger Harmony möbler den ultimata atmosfären och komforten för sina kunder. Den perfekta blandningen av stil, flexibilitet och funktionalitet är möblerna ett perfekt komplement till SuiteSpot.

QubicaAMF HIghway66

Med den nya Highway66 från QubicaAMF har världens mestsäljande minibowling blivit ännu bättre!

Sedan införandet av mini bowling för mer än 20 år sedan har QUBICAAMF installerat över 3000 Highway66 banor. Detta gör Highway66 till den klara marknadsledaren när det gäller mini bowling. Highway66 levereras med QUBICAAMFs rika arv och kompetens från traditionell bowlingen, och uttrycker QUBICAAMFs överlägsenhet i ny teknik och innovation.

Highway 66 finns nu i flera nya visuellt tilltalande teman som matchar utseende och känsla i er hall. Temaer som kommer att imponera på era kunder och se till att de kommer tillbaka ofta för att spela.

Och med premium-funktioner som HD grafik, video Mask (tillval) och LED-ljus (tillval) på capping kommer nya Highway66 att överraska positivt på sina kunder med en unik upplevelse.

Highway 66 kan också fungera med biljettautomater, och du kan ha full kontroll över det maximala antalet spelare per bana, tid per bana eller maximalt antal kast.

Highway 66 är snabb och enkel att installera. Premium kvalitet som du kan förvänta dig från QUBICAAMF, i kombination med enkelt underhåll, kommer att se till att du har god kontroll över driftskostnaderna och investeringen i Highway66 garanteras att betalas av.


Om ni har några frågor eller behöver mer information,
är ni välkomna att ta kontakt med oss