menu

Modernisering

Varför bör du modernisera din bowlinghall?

I en tid där människor ser sig om efter bättre upplevelser på sin välförtjänta fritid så har det blivit ännu mer viktigt för en bowlinghall att vara lyhörd för behov och krav från bowlare. En modernisering av er hall med produkter från QubicaAMFs utbud är då ofrånkomlig. Dessa produkter är specifikt designade för att ge er möjligheten att inte bara möta de höga förväntningarna från bowlarna utan även överträffa dem. 

Genom att modernisera eran bowlinghall kommer ni att locka nya kunder. De kommer också spendera mer tid i din bowlinghall och du kommer på så sätt att få deras ”bowlingkväll” att bli en upplevelse de aldrig kommer att glömma.

En modernisering betyder inte alltid att ni behöver stänga under renovering.  I de flesta fall kan vi göra jobbet i olika steg och även utanför öppettid. På det sättet finns det alltid banor lediga för bowlare. 


Vad kan Bowltech göra för er?

Vi på Bowltech har lång erfarenhet inom bowlingindustrin och är en kunnig och pålitlig partner att jobba med för att se de varierande möjligheterna för modernisering av er hall. Oavsett om det gäller att ersätta erat befintlig scoringsystem med QubicaAMF BES X Ultimate Scoring system, en uppgradering eller ersättning av pinspotters  eller till och med inköp av vårat helt unika White Lanes Concept, så kan vi hjälpa er med att förse er hall med en nytt fräsch utseende. Ett personligt bemötande med kundanpassade råd: Bowltech har en passande lösning för varje tillfälle. 

Som exklusiv distributör för QubicaAMF erbjuder Bowltech endast de bästa produkterna med den bästa kvalitén.


Om ni har några frågor eller behöver mer information,
är ni välkomna att ta kontakt med oss.