menu

Banor

SPL II Banor

Efter ungefär 20 år så kan gamla träbanor börja bli ett problem för bowlinghallar. Först  och främst ser de dåliga ut, med sprickor som gör att träet suger till sig olja, landningsmärken från klot, trasiga ribbor och mycket mer. Mellan slipning, lackering och reparationer stiger kostnaderna. Och allt eftersom banorna slipas tunnare så mister dom sin strukturella funktion. 

Och den första generationen av syntetiska banor, laminatbanor, skapar sina egna typiska problem. I tillägg till att de har ett gammalt och slitet utseende så är det ofta både problematiskt och kostbart att byta ut eller reparera. De utslitna banytorna klarar inte av att “hålla på” de moderna oljeprofilerna samtidigt som slitna gamla ansatserna, som skapar ojämnt glid, inte fungerar bra tillsammans med den kraftfulla och krävande moderna bowlingen skapar de en negativ inverkan på resultat.

SPL II banor från QubicaAMF loser många av dagens krävande behov för en bowlinghall.

Världens mest slitstarka banor: SPL II banor håller längre och kostar mindra att äga, något som ger er mer pengar över till andra områden av er verksamhet.
Exclusivt överlappande kägelbord: Nu kan inte kägelbordet flytta på sig över tid och börja skada käglor och klot.  
Bästa panelkonfigurationen: Med SPL II finns det inga skarver, övergångar, i det område som kloten landar, eller där bowlarna glider I ansatsen – för en mer långvarig och problemfri bana. 
Med den exklusivt högsta ytspänningen/energien och friction: En exklusiv borstad yta klarar att “hålla på” de moderna oljeprofilerna bättre än någon annan yta på marknaden. De moderna högfriktionskloten får en bättre reaktion på SPL II, något som bättre resultater och mer nöjda bowlare.  
Den unika Ultraslide texturerade ansatsen: Den grova ytstrukturen hos Ultraslide skapar bättre glidförhållande och mindre problem med tröga och ojämna ansatser. 

Det autentiska lönnträutseendet och de smala Glow Track effekterna hos SPL II gör din hall mer attraktiv hos dagens bowlare. 

MAD Lanes – de häftigaste banerna i världen

QubicaAMF MAD banan är tillgänglig I 6 spännande standard färger och 2 unika glow-in-the-dark mönster. MAD banorna är designade för att vara ett perfekt complement till era Harmony möbler, klotreturer och masker
MAD banorna kombinerar en anmärkningsvärd hållbarhet med goda resultatförhållanden.

Till exempel är den första skarven I en MAD bana utanför området där kloten landar, något som minimerar skador I skarvarna. MAD banorna använder, på samma sätt som SPL II, överlappande kägelbord. Detta förhindrar att panelerna flyttar sig och skapar skador på klot och käglor.

Vita banor – Exklusivt designade för Bowltech

Vita banor har blivit specialutvecklade för Bowltech av QubicaAMF och är en njutning för ögat. I combination med LED ljus(extra utrustning) över banorna kan banorna få vilken färg som helst.

Vita banor kombinerar en anmärkninsgvärd slitstyrka och hållbarhet med en hög resultatpotential. Till exempel så är den första skarven/övergången I banan utanför området där kloten landar, något som minimerar risken för skador. Vita Banor använder också överlappande kägelbord som förhindrar att paneler flyttar sig och skapar skador på klot och käglor. Vita banor kommer komplett med underrede, klotbana, kägelbord och flata bomrännor, cappings och coverboard.  

Barnstaket - Durabowl automatiska staketsystem

Kombinationen av Durabowl barnstaket och BES X Ultimate Scoringsystem tillåter bowlare i alla nivåer att tävla mot varandra. Systemet kan komma upp automatiskt baserat på den individuella bowlaren. Den perfekta lösningen för mycket bowlingkul och tävling mellan gammal och ung!

Capping & Coverboard - Xtreme Lighted Capping

Oavsett hur fantastiks miljö du erbjuder finns det alltid kunder som önskar något mer än bara 10 rutor. De önskar en god upplevelse. SÅ ge dem det de önskar med Xtreme Lighted Capping. Og visa dom att det är just er hall som är det bästa stället att lägga både tid och pengar i.

Övertrampsdetektorer - Radaray Plus övertramp

Radary Plus är marknadens mest pålitliga och kostnadseffektiva övertramp. Radaray Plus har både en LED varningslampa och en ljudsignal som ger många års pålitlighet och samtidigt förstärker den sportsliga aspekten i er bowlinghall.

Övertrampsdetektorer - Radaray XLi övertramp

Radary XLi är marknadens mest pålitliga och kostnadseffektiva övertramp. Radaray XLi har både en LED varningslampa och en ljudsignal som ger många års pålitlighet och samtidigt förstärker den sportsliga aspekten i er bowlinghall. I tillägg har Radaray XLi en unik funktion. Övertrampet kan ställas in så att det endast är en ljudsignal som hörs vid övertramp. Den perfekta lösningen för attvarsko era kunder utan att det påverkar resultatet.

Om ni har några frågor eller behöver mer information,
är ni välkomna att ta kontakt med oss