menu

Resultat & Managementsystem

BES X Ultimate

Att ha en rolig upplevelse är den främsta anledningen till att dina kunder kommer för att bowla. Traditionella resultatsystem är inte anpassade för den moderna kundens förväntningar,  krav och olika behov. QubicaAMFs BES X är marknadens enda underhållningssystem och har det bredaste och mest unika utbudet för att maximera era möjligheter för att tilgodose era kunders förväntningar.

BES X Ultimate är den mest kompletta versionen av BES X systemet. Inkluderande: MAD Games, You Toons, temabaserade Födelsdagsmiljöer för barn, 18 olika resultatmiljöer med mer än 1000 animationer och 23 speciella spel. Facebook Gameconnect interfacen låter bowlaren logga på sin egen Facebook profil medan de är på banan för att dela allt roligt som händer i er bowlinghall med sin vänner på Facebook.

Qscore resultatsystem

Med Qscore kan ni få njuta av kraften, allsidigheten och pålitligheten av QubicaAMFs resultatsystemer. Qscore har inag rörliga delar men en Flashdisk. Något som eliminerar problematik med kylfläktar och traditionella hårddiskar.

Qscore paketet erbjuder en fantastisk kombination av verktyg för att höja underhållningsvärdet för era bowlare till en högre nivå. Qscore innehåller mer än 400 attraktiva animationer, ett antal dedikerade födelsdagsanimationer för barn, Signature resultatmiljö, 6 klassiksa spel och 2 speciella spel. Qscores flexibilitet säkrar också möjligheten för en enkel uppgardering till BES X när den tiden kommer.


Om ni har några frågor eller behöver mer information,
är ni välkomna att ta kontakt med oss